HER UDSTILLER JEG LIDT AF MINE MALERIER SOM JEG HAR LAVET IGENNEM TIDEN. BILLEDERNE ER PRIMÆRT UDFØRT PÅ LÆRREDER OG/ELLER AKVARELPAPIR, HVOR JEG HAR ANVENDT HHV. BLÆK, FLYDENDE AKVAREL OG AKRYL I FORSKELLIGE KOMBINATIONER.

- ASTRID ENEMARK, 2019

I årene der strækker sig imellem 2016 - 2019 har jeg været ret begejstret for at male med blæk - primært kun i sort og en række blå nuancer - da jeg stadig må indrømme jeg ikke er brudt ud af min blå periode, da jeg bare ELSKER farven blå! Det har været små projekter, som jeg har kunne overskue ved siden af - først studier - og nu arbejde. Da jeg ofte har kæmpet en kamp når jeg skulle få taget hul på et helt blankt lærred, har jeg erfaret at den bedste måde at finde ud af hvordan et billede skal udforme sig på, er indledende at male en ret impulsiv og uovervejet baggrund først, og siden da se hvad den kan blive til.

I ::::::::

Højskoleperioden på Holbæk Kunsthøjskole i 2011 kastede også et par interessante værker af sig. Et sted jeg var utrolig glad for at gå og bo de fire-fem måneder det varede (efter jeg var færdig i 3.g på Odsherreds Gymnasium.) Der tog jeg bl.a. fag i: Animation, Skulptur/Installation, Litteratur, Tegning og Maleri. Det bedste var at sidde oppe hele natten nede i malerværkstedet og nippe til rødvin og male sammen med de andre, imens de levende lys lokkede store jagtederkopper til sig - hvilket betød at vi ret tidligt gik væk fra at overnatte på madrasser på gulvet, i frygten for at blive spist.

Nedenfor ses min højskole serie

En yngre række malerier jeg lavede igennem gymnasiet kan ses nedenfor. Håber at kunne knytte lidt flere ord til hvis jeg får tid og kan finde det i min hukommelse.

Min yngste “Blå” periode var også min “blå katte” periode og de første billeder jeg begyndte at male som stadig har været værd at dokumentere. Jeg synes stadig de er ret fine og rå. Se nedenfor.

kkl+113.jpg